07:21 13.01.2021

Прокуратура оскаржить частковий домашній арешт поліцейського, підозрюваного в "п'яному" ДТП на Харківщині

1 хв читати
Прокуратура оскаржить частковий домашній арешт поліцейського, підозрюваного в "п'яному" ДТП на Харківщині

Суд обрав запобіжний захід поліцейському батальйону конвойної служби ГУ НП у Харківській області, підозрюваному в тому, що він збив пішохода в Богодухові і зник з місця події (ч.2 ст.286 КК України).

"Йому ... обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Прокуратура готує апеляційну скаргу на зазначене рішення суду", - повідомляє прес-служба Харківської облпрокуратури.

В інформації також зазначається, що за результатами огляду встановлено, що на момент ДТП поліцейський перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомлялося, вранці 8 січня в Богодухові Харківської області автомобіль ВАЗ 2113 збив пішохода і зник з місця події. Постраждалого доставили до Богодухівської центральної районної лікарні з переломом гомілки, забоєм грудної клітини та відкритою черепно-мозковою травмою.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування проводить теруправління ДБР, розташоване в Полтаві, оперативний супровід - управління внутрішньої безпеки в Харківській області ДВБ Нацполіції України. Процесуальне керівництво здійснює облпрокуратура.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА