13:38 14.01.2021

Українські прикордонники отримали два нових паливозаправники для вертольотів Airbus

1 хв читати
Українські прикордонники отримали два нових паливозаправники для вертольотів Airbus

Державна прикордонна служба України отримала два нових паливозаправники для вертольотів Airbus Н125 на базі вантажних автомобілів МАЗ вартістю 8,6 млн грн.

"У 2020 році для вертольотів Airbus Н125 облаштували два ангари у Харківській області, по одному ангару в Сумській області та Києві. Тривають підготовчі роботи зі спорудження ангара у Чернігівській області", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби у четвер.

Зазначається, що паливозаправники були закуплені згідно з вимогами закону України "Про державні закупівлі" за переговорною процедурою для потреб оборони.

"Закуплені вантажівки МАЗ мають колісну формулу 4х4 та потужність двигуна 330 к.с., екологічного стандарту Євро-5. Кожна з них оснащена кондиціонером та має 500-літровий паливний бак. Ємність цистерни паливозаправника - 5 тис. літрів", - розповіли у відомстві.

У прес-службі також нагадали, що в рамках виконання міжурядової угоди з Францією та реалізації інвестиційного проекту МВС зі створення єдиної системи авіаційної безпеки та захисту Держприкордонслужба України очікує отримати 24 нових вертольоти Airbus Helicopter Н125.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА