18:01 14.01.2021

Заклади громадського харчування на гірськолижних курортах Івано-Франківської області перевірять 15 січня

2 хв читати
Заклади громадського харчування на гірськолижних курортах Івано-Франківської області перевірять 15 січня

У п'ятницю, 15 січня, відбудуться перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах Івано-Франківської області із залученням Національної поліції, повідомив заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

"Сьогодні спільно із заступником міністра економіки Сергієм Глущенком та головою Держпродспоживслужби Владиславою Магалецькою провели селекторну нараду з керівниками регіональних підрозділів Держпродспоживслужби. Ключовим на порядку денному стояло питання порушення карантинних заходів деякими представниками бізнесу", - написав Ляшко на сторінці у Facebook.

Головний санлікар наголосив, що отримав численні повідомлення про роботу в період карантину ресторанів, барів, розважальних закладів на гірськолижних курортах і у Львівській області.

"Саме на це і звернув увагу колег на селекторній нараді. Як повідомили колеги з Івано-Франківської області, вже завтра відбудуться перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах області із залученням Національної поліції. Якщо ми звертаємося до людей із проханням дотримуватися протиепідемічних заходів, і вони дотримуються їх, то чому тоді деякі представники бізнесу дозволяють собі порушувати ці правила?" - зазначив Ляшко.

Він також додав, що бажання окремих представників бізнесу "воювати з системою" не повинно переважати над збереженням життя і здоров'я українців, а порушення повинні мати наслідки.

Крім того, як повідомив Ляшко, відбудеться зустріч керівників національного рівня щодо узгодження спільних дій у частині контролю за дотриманням вимог нового санітарного регламенту в школах та під час надання медичної практики.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА