13:52 15.01.2021

СБУ викрила привласнення коштів на реконструкцію магістрального нафтопроводу на Житомирщині

1 хв читати
СБУ викрила привласнення коштів на реконструкцію магістрального нафтопроводу на Житомирщині

Служба безпеки України викрила привласнення бюджетних коштів, виділених на реконструкцію магістрального нафтопроводу в Житомирській області, вартістю 130 млн грн.

Як повідомляється в п'ятницю на сайті СБУ, за результатами тендерів 2018-2019 рр. переможцями на проведення капітального ремонту та реконструкцію магістрального нафтопроводу стали дві київські фірми.

Правоохоронці встановили, що фірми не мають потрібної матеріально-технічної бази та кваліфікованих працівників. Також підрядники орієнтовно вдвічі завищили вартість будівельних матеріалів на окремих ділянках робіт. А для реалізації угоди використали підконтрольні фірми з ознаками фіктивності.

"Під час обшуків у приміщеннях підрядних організацій і безпосередніх виконавців робіт правоохоронці виявили первинну бухгалтерську та іншу фінансову документацію, "чорнову" бухгалтерію, печатки фіктивних підприємств і майже 250 тис. грн", - повідомляється в прес-релізі.

У рамках кримінального провадження за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування для встановлення всіх обставин правопорушення, а також точного розміру заподіяних державі збитків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА