18:34 27.01.2021

Меморандум про "недобудови" "Аркади" планується підписати до 5 лютого - Геращенко

2 хв читати
Меморандум про "недобудови" "Аркади" планується підписати до 5 лютого - Геращенко

Меморандум між Міністерством внутрішніх справ, Київською міською державною адміністрацією та будівельною компанією "Столиця груп" із питання завершення будівництва житлових комплексів банку "Аркада" буде підписано до 5 лютого, повідомила прес-служба МВС України у вівторок увечері.

"Маємо позитивну новину, що стосується групи вкладників банку "Аркада". Разом із забудовником – компанією "Столиця" і КМДА - до 5 лютого планується підписати меморандум, після чого розпочнеться велика робота - завершити будівництво більше ніж 11 тис. квартир", - повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у вівторок під час наради Міжвідомчої робочої групи з питань сприяння постраждалим інвесторам у добудові незавершених об'єктів житлового будівництва.

За його словами, МВС також розглядає можливість інвестування в "недобудови" з метою забезпечення житлом співробітників за програмою лізингу.

Крім того, МВС було досягнуто домовленостей із ДТЕК про посилення співпраці з кооперативами в частині підключення до електромереж.

"Є перші відгуки від керівників кооперативів, що ДТЕК допомагає в рамках законодавства. Однак ми не можемо вимагати від приватної компанії власним коштом будувати електромережі", - пояснив Геращенко.

Він також повідомив, що в планах зустріч із постраждалими інвесторами харківських ЖК. До робгрупи приєдналися також інвестори ЖК "Новий будинок на Ньютона" і "Ковчег" у Харкові.

Як повідомлялося, завершити будівництво житлових комплексів "Еврика", "Патріотика" і "Патріотика на озерах" Фонду фінансування будівництва під керуванням неплатоспроможного банку "Аркада" має намір будівельна компанія Stolitsa Group (Київ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА