07:03 03.02.2021

Телеканали "пулу Медведчука" використовувались як інструмент пропаганди проти України

1 хв читати
Телеканали "пулу Медведчука" використовувались як інструмент пропаганди проти України

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк назвав рішення про блокування каналів т.зв. "Пулу Медведчука" "очікуваним і очевидним".

"І навряд чи воно викличе питання хоч у когось, хто аналізує реальну дезінформаційну активність РФ у нашому медійному просторі", - йдеться в коментарі Подоляка, переданому у вівторок увечері агентству "Інтерфакс-Україна".

"Це абсолютно прозоре рішення. Мотивоване, фактичне. Дані телеканали досить активно і часто відкрито використовуються як інструменти чужої іноземної пропаганди в Україні", - йдеться в коментарі.

"Вони, на жаль, відверто вже не працюють так, як це має бути зі звичайними телевізійними мовниками. Тим більше є досить вагомі докази стосовно дивних шляхів фінансування зазначеної пропаганди. І додатково - є надзвичайно каламутна історія з переходу власності на компанії, за якими закріплені відповідні ліцензії. Все це заслуговує оцінки від держави - і така оцінка дана рішенням РНБО", - зазначає також Подоляк.

Раніше президент Зеленський ввів у дію рішення РНБО, яким фактично заблокував діяльність трьох телеканалів - 112, Newsone і ZIK, яких пов'язують з одним із лідерів партії ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА