14:52 11.02.2021

Заступника директора "Украероруху" підозрюють у шахрайстві - Офіс генпрокурора

1 хв читати
Заступника директора "Украероруху" підозрюють у шахрайстві - Офіс генпрокурора

Правоохоронці затримали та повідомили про підозру одному із заступників директора держпідприємства "Украерорух" за фактом замаху на шахрайське заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах, повідомляє Офіс генерального прокурора.

"За даними слідства, протягом 2019 року один із керівників держпідприємства, ввівши в оману фермерів, обіцяв їм сприяння в отриманні дозволу на користування земельними ділянками площею 2 тис. га, що розташовані на території Полтавської області та належать одному з державних підприємств, для оброблення та вирощування сільськогосподарських культур. За свої послуги посадовець, який раніше працював начальником регіонального відділення Фонду державного майна України у Полтавській та Сумській областях, бажав отримати від фермерів грошові кошти у сумі $100 тис.", - йдеться у повідомленні.

Жодних можливостей виконати обіцянки чиновник не мав, а своє сприяння пояснював нібито наявними у нього впливовими зв'язками за попереднім місцем роботи.

Затримали чиновника після передачі частини обумовленої суми - $70 тис. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА