15:39 16.02.2021

У Боярці дві семикласниці отруїлися невідомими речовинами, одна дівчинка померла - ОДА

1 хв читати
У Боярці дві семикласниці отруїлися невідомими речовинами, одна дівчинка померла - ОДА

У Боярці в академічному ліцеї "Гармонія" дві учениці сьомого класу отруїлися невідомими речовинами, внаслідок чого одна дівчинка померла, повідомляє Київська обласна державна адміністрація (ОДА).

"У Боярці в академічному ліцеї "Гармонія", який підпорядковується Боярській територіальній громаді Фастівського району, сьогодні, 16 лютого, сталася трагедія. Згідно з оперативними даними, дві учениці сьомого класу вжили невідомі речовини, внаслідок чого отруїлися. На жаль, одну дівчинку не вдалося врятувати. Друга школярка перебуває в лікарні в стані середньо стабільному", - зазначено в повідомленні на сторінці у Facebook.

Зазначається, що у зв'язку з цим голова Київської облдержадміністрації Василь Володін дав доручення профільним службам провести термінове розслідування трагічного випадку.

"Висловлюю щирі слова співчуття батькам постраждалих школярок. Це жахлива трагедія, яка сколихнула Київщину. Дав усім профільним службам доручення якнайшвидше з’ясувати всі обставини справи. На місці події вже почала працювати поліція", - наголосив Володін.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА