15:55 16.02.2021

Екс-заступник міністра охорони здоров'я Ковтонюк вийшов із KSE через дискусії навколо підтримки її керівництвом міністра освіти

2 хв читати
Екс-заступник міністра охорони здоров'я Ковтонюк вийшов із KSE через дискусії навколо підтримки її керівництвом міністра освіти

 

Київ. 16 лютого. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Екс-заступник міністра охорони здоров'я, керівник Центру економіки охорони здоров'я Київської школи економіки (KSE) Павло Ковтонюк залишив KSE через дискусії навколо підтримки керівництвом KSE міністра освіти Сергій Шкарлета.

"У вересні минулого року наша команда приєдналася до Київської школи економіки, одного з найкращих інтелектуальних центрів в Україні (...) Ми бачили, що разом з KSE ми зможемо зробити більше. У січні цього року президент KSE опублікував спільне фото з міністром освіти. Ця ситуація викликала резонанс та дискусії. Щодо нас, то вона загострила питання про етичні переконання та спільні цінності, які дозволять нам рухатися вперед як частині KSE. На жаль, протягом наступних тижнів нам не вдалося домовитися про них. Сьогодні я іду з Київської школи економіки", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Ковтонюк повідомив, що за час роботи в KSE створений його командою Центр економіки охорони здоров'я став повноцінним підрозділом школи, команда центру за п'ять місяців збільшилася з чотирьох до десяти осіб.

Центр розпочав чотири великі аналітичні проекти і ще вісім готовий був розпочати з партнерами найближчим часом. Також розпочав розробку чотирьох онлайн-курсів для менеджерів в охороні здоров'я та магістерської програми з управління в охороні здоров'я. Центр став лідером думок у боротьбі з пандемією COVID-19 в Україні, додав Ковтонюк.

"У KSE ми мали чудовий досвід роботи з потужними інтелектуалами та багатьма талановитими людьми. Ми прийшли до KSE як команда і командою будемо рухатися далі. Ми плануємо продовжувати робити те, що почали, адже наша мрія та цілі лишаються незмінними. Будемо займатися якісною аналітикою, навчанням, консультуванням для лікарень, місцевої влади, державних органів та уряду", - написав він про подальші плани.

Джерело: https://www.facebook.com/pavlo.kovtonyuk

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА