14:28 17.02.2021

Шкарлет розповів про обмеження у сфері освіти під час адаптивного карантину з наступного тижня

1 хв читати
Шкарлет розповів про обмеження у сфері освіти під час адаптивного карантину з наступного тижня

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет розповів про обмеження у сфері освіти під час адаптивного карантину з наступного тижня.

"На всій території України встановлюється "жовтий" рівень, згідно з яким забороняється відвідування навчальних закладів здобувачами освіти в разі, коли на самоізоляції через контакт із пацієнтом із підтвердженим діагнозом COVID-19 перебуває більше ніж 50% здобувачів освіти та персоналу навчального закладу. Також заборонено проведення масових заходів (спектаклів, свят, концертів) за участю здобувачів освіти із понад однієї групи/класу і в присутності глядачів (відвідувачів)", - написав Шкарлет у Telegram-каналі.

Міністр зазначив, що "червоний" рівень епідемічної небезпеки визначається рішенням Державної комісії з питань ТЕБ та НС за ініціативою міністра охорони здоров'я.

У разі його встановлення і далі працюватимуть дитсадки та спеціальні навчальні заклади, учні 1-4 класів навчатимуться у звичайному режимі. Для решти здобувачів освіти запроваджується дистанційне навчання.

"Моя позиція щодо очного навчання учнів початкової школи залишається незмінною. І я дякую колегам, які врахували та підтримали пропозиції не лише МОН, а й батьків і педагогів", - додав Шкарлет.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА