12:05 21.02.2021

Всьому дорослому населенню Великої Британії запропонують зробити щеплення від коронавірусу до кінця липня - прем'єр

1 хв читати

Усім дорослим підданим Великої Британії буде запропоновано першу дозу вакцини від COVID-19 до кінця липня, заявив прем'єр-міністр Борис Джонсон.

"Ми прагнутимемо запропонувати щеплення кожному дорослому до кінця липня, допомагаючи найбільш вразливим верствам населення, і зробимо подальші кроки, щоб послабити деякі з наявних обмежень", - йдеться в поширеній заяві прем'єра.

Крім того, влада має намір ввести першу з двох доз вакцини від коронавірусу всім людям старше 50 років до 15 квітня.

Як повідомляють ЗМІ, в понеділок глава уряду може також оголосити про обережне скасування обмежень у сфері економічної діяльності, введених у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Водночас Джонсон попередив, що необхідно уникати самозаспокоєння, додавши, що ізоляційні заходи скасовуватимуть поступово і повільно.

"Не має бути жодних сумнівів - шлях виходу з ізоляції буде обережним і поетапним, оскільки ми всі продовжуємо захищати себе і тих, хто нас оточує", - зазначив прем'єр.

Наразі у Великій Британії першу дозу вакцини введено 17 млн жителів.

З початку пандемії Covid-19 у Великій Британії виявлено понад 4 млн випадків зараження коронавірусом, від пов'язаних з ним захворювань померли 120,5 тис.осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА