12:41 27.02.2021

Постачання е/е та води в Крим були припинені, щойно з'явилися перші міжнародні резолюції стосовно півострова - Порошенко

1 хв читати
Постачання е/е та води в Крим були припинені, щойно з'явилися перші міжнародні резолюції стосовно півострова - Порошенко

 Україна припинила водопостачання і постачання електроенергії в окупований Крим після консультацій із представниками Меджлісу і перших міжнародних резолюцій, що встановлюють відповідальність країни-окупанта, заявив п'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко.

"Як тільки у нас з'явилися перші резолюції міжнародних організацій, що підтверджують стан окупації, були відключені поставки електроенергії в Крим. Не розмови, не обіцянки, а було забезпечено енергетичну незалежність нашої держави. Припинено імпорт електроенергії, припинено імпорт газу. І припинено поставки електроенергії", – нагадав Порошенко в ефірі телемарафону "Крим - це Україна", повідомляє прес-служба "Євросолідарності".

"Ахтем Чийгоз був тоді в Криму у в'язниці. Я запросив Мустафу Джемілєва, Рефата Чубарова, запросив усіх, хто представляв Меджліс, і сказав – Ми плануємо це зробити. Ваша думка? І вони це можуть підтвердити – вони сказали, що кримські татари у відключенні електроенергії нас підтримають", – розповів він.

Порошенко також наголосив, що відключення поставок води було безсумнівно ефективним кроком.

"Треба вивчити, що було зроблено. І не тому, щоб критикувати чи не критикувати Порошенка, а для того, щоб знати, які інструменти у тебе в руках. Що вже зроблено, а що ще може бути зроблено", – зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА