19:05 01.03.2021

У київському метро завершили установку дефібриляторів на 19 станціях

1 хв читати
У київському метро завершили установку дефібриляторів на 19 станціях

На 19 станціях київського метро завершилися роботи з розміщення дефібриляторів та аптечок, повідомляє прес-служба КП "Київський метрополітен" у понеділок.

"Обладнання знаходиться на платформах станцій "Лісова", "Дарниця", "Арсенальна", "Хрещатик", "Театральна", "Вокзальна", "Політехнічний інститут", "Шулявська", "Святошин", "Академмістечко", "Почайна", "Контрактова площа", "Майдан Незалежності", "Площа Льва Толстого", "Олімпійська", "Лук'янівська", "Золоті ворота", "Палац спорту", "Осокорки", - зазначають у прес-службі.

Там уточнюють, що дефібрилятори розмістили в місцях, узгоджених авторами бюджету "РеаніМетро".

Зазначається, що в межах проекту було закуплено і передано підземці 52 дефібрилятори, але переможець тендера не забезпечив постачання і не показав документів належної якості, з огляду на що було підписано відповідний акт рекламації та подано претензію до постачальника в установленому законом порядку.

У прес-службі додають, що крім дефібриляторів, на узгоджених з авторами проекту місцях, встановили аптечки. Наразі вивчають питання додаткової закупівлі обладнання.

"На станціях метро працюють правоохоронці Управління поліції в метрополітені та представники Муніципальної варти Києва, кваліфіковані надавати медичну допомогу пасажирам у разі потреби", - резюмують у метрополітені.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА