19:28 05.03.2021

Офіс президента: Україна вдячна партнерам за підтримку в боротьбі з олігархами, будемо рухатися шляхом зміцнення відносин, зокрема зі США

2 хв читати
Офіс президента: Україна вдячна партнерам за підтримку в боротьбі з олігархами, будемо рухатися шляхом зміцнення відносин, зокрема зі США

В Офісі президента заявляють, що Україна вдячна партнерам за підтримку в боротьбі з олігархами, й зазначають, що й надалі будуть рухатися шляхом реформування і зміцнення відносин, зокрема зі США.

В Офісі президента Україна заявляють, що боротьба з олігархами лежить не лише в площині кримінальної відповідальності, а також, що Україна рухатиметься шляхом зміцнення відносин зі США. Для економічного процвітання та євроатлантичної інтеграції, заявленої не лише в Конституції, а насамперед в українському суспільстві, Україна повинна подолати систему, в якій домінують олігархи", - зазначено в повідомленні на сторінці у Facebook.

Також в Офісі президента наголосили, президент Володимир Зеленський за менше ніж два роки каденції зробив для деолігархізації "в рази більше, ніж будь-хто з попередніх президентів, без пафосних гасел і популізму".

"Україна вдячна кожному партнеру за підтримку на цьому шляху. Боротьба з олігархами лежить не виключно у площині кримінальної відповідальності. Це також створення умов в Україні, за яких бізнеси розвиватимуться в прозорому, конкурентному середовищі, а великі фінансові групи не зможуть домінувати на ринку, впливати на медіа та політичні рішення", - зазначено в заяві.

Зазначається, що кожне справедливе рішення в цьому напрямі допоможе Україні стати сильною і по-справжньому незалежною державою.

"Ми невідступно рухатимемося на шляху реформування кожного сектора та зміцнення наших відносин,зокрема й зі стратегічним партнером – США", - підсумували в Офісі президента.

Як повідомлялося, США впровадили санкції стосовно бізнесмена, екс-голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігоря Коломойського у зв'язку з його діяльністю на посаді голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, яку він обіймав у 2014-2015 роках.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

Ворог уранці атакував Одесу, пошкоджено об'єкт інфраструктури - ОВА

Окупанти обстріляли Суми, Білопілля та 13 сіл у Сумській і Чернігівській областях за добу, поранено двох мирних жителів

Зеленський підтримав реконструкцію міськлікарні №2 Кривого Рогу для лікування поранених військових

У Дніпрі завершено рятувальну операцію після ракетного удару РФ

Зеленський ввів у дію рішення РНБО, що забороняє військовим грати в азартні ігри в Інтернеті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА