19:58 05.03.2021

"Укроборонпром" розпочав службове розслідування про діяльність заступника гендиректора держконцерну Морозова

1 хв читати
"Укроборонпром" розпочав службове розслідування про діяльність заступника гендиректора держконцерну Морозова

Державний концерн "Укроборонпром" розпочав службове розслідування з метою перевірки інформації, озвученої в четвер, 4 березня, під час пленарного засідання Верховної Ради стосовно діяльності заступника генерального директора "Укроборонпрому" з маркетингу та збуту Михайла Морозова.

"Нардеп від депутатської групи "Довіра" Андрій Кіт заявив про "явну приналежність" заступника генерального директора "Укроборонпрому" з маркетингу та збуту Михайла Морозова до російських спецслужб та про те, що його діяльність "як керівника тодішнього спецекспорту "Прогрес" з однією з країн Південної Азії завдала Україні збитків", - повідомляє прес-служба держконцерну.

Так, метою службового розслідування є сприяння парламентському контролю і отримання достовірної та об'єктивної інформації щодо обвинувачень стосовно Морозова.

"Державний концерн "Укроборонпром" перебуває на етапі реформи, покликаної, зокрема, звести нанівець бодай мізерну ймовірність корупційної складової, прямого політичного впливу та побудувати прозору і відкриту систему корпоративного управління в інтересах України та захисту кордонів нашої держави від країни-агресора", - зазначено в повідомленні.

На час службового розслідування Морозов буде у відпустці та припинить виконання службових обов'язків.

Зазначається, що про результати службового розслідування буде повідомлено додатково.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА