07:15 10.03.2021

Центр протидії дезінформації, анонсований президентом України, буде презентовано у четвер, 11 березня

1 хв читати
Центр протидії дезінформації, анонсований президентом України, буде презентовано у четвер, 11 березня

Центр протидії дезінформації, створення якого президент України Володимир Зеленський анонсував під час першого дня форуму "Україна 30: Культура. Медіа. Туризм", буде презентовано громадськості в четвер, 11 березня, заявив глава офісу президента України Андрій Єрмак.

"У четвер на цьому тижні під час форуму "Україна 30: Культура. Медіа. Туризм", який ініціював Зеленський, буде презентовано міжнародний центр протидії дезінформації", - повідомив Єрмак під час онлайн-дискусії "Конфлікт на Сході України: перспективи на 2021 рік" ввечері, 9 березня.

Він додав, що "до співпраці з центром Україна запрошує всіх міжнародних партнерів".

"Вважаємо, що наші німецькі друзі і колеги одними з перших приєднаються до цієї ідеї, оскільки сьогодні Україна є дійсно, на жаль, плацдармом, де контрінформація, насамперед, з боку Російської Федерації, використовується постійно. Тому ми (Україна - ІФ) маємо великий досвід протидії та й дуже сподіваємося що зможемо скоординувати наші зусилля з міжнародними партнерами", - підсумував Єрмак.

Як повідомлялося, Зеленський анонсував швидкий запуск в Україні центру протидії дезінформації, який у майбутньому стане міжнародним хабом протидії пропаганді.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА