18:14 14.03.2021

Поблизу Торецька поранено українського військового - штаб ООС

1 хв читати
Поблизу Торецька поранено українського військового - штаб ООС

Український військовослужбовець отримав кульове поранення внаслідок обстрілу, який вели російські найманці в районі смт Південне Торецької міськради Донецької області в неділю.

"Внаслідок ворожих обстрілів позицій українських підрозділів один військовослужбовець Збройних Сил України отримав кульове поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу, де йому надають необхідну медичну допомогу. Стан здоров'я українського захисника - задовільний", - йдеться в повідомленні на сторінці операції Об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

За даними штабу, поблизу Південного противник вів вогонь із мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Загалом від початку доби 14 березня станом на 17.00 російські найманці дев'ять разів обстріляли підрозділи українських військових у районі проведення ООС. У ході обстрілів також застосовувалися протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем.

"На обстріли противника Збройні Сили України відкривали вогонь у відповідь. Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватися існуючих домовленостей", - вказано в повідомленні.

Піротехнічні розрахунки Державної служби України з надзвичайних ситуацій розмінували в районі проведення ООС у неділю понад 3 га території та передали на знищення 77 вибухонебезпечних предметів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА