07:30 22.03.2021

На Луганщині правоохоронцями викрито групу наркоторговців, які займалися збутом психотропної речовини PVP

1 хв читати
На Луганщині правоохоронцями викрито групу наркоторговців, які займалися збутом психотропної речовини PVP

Правоохоронцями виявлено та викрито групу наркоторговців, які поширювали небезпечну психотропну речовину PVP в області, повідомили в Департаменті "Корпус оперативно-раптової дії" Національної поліції України.

"Слідчими Слідчого управління спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань у Луганській області ДСР НПУ і КОРД під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили та задокументували злочинну діяльність групи осіб, які займалися збутом особливо небезпечної психотропної речовини PVP на території області. Наркозбувачам загрожує покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна", - сказано в повідомленні на сторінці Департаменту у неділю в Facebook.

Правоохоронці зазначили, що під час обшуків вилучено психотропні речовини, грошові кошти, мобільні телефони тощо, що підтверджує причетність цих осіб до скоєння тяжкого злочину.

"Зараз усім членам злочинної групи оголошено про підозру у вчиненні злочину, одну людину затримано в порядку статті 208 КПК України. Слідчими за підтримки обласної прокуратури направлено до слідчого судді клопотання про обрання щодо всіх членів групи захід у вигляді утримання під вартою", - повідомили в Департаменті.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА