16:43 22.03.2021

У Києві не зупинятимуть роботу громадського транспорту - заступник Кличка

1 хв читати
У Києві не зупинятимуть роботу громадського транспорту - заступник Кличка

Робота громадського транспорту в Києві не припиниться на час дії обмежувальних заходів, але здійснюватиметься із суворим дотриманням санітарних норм, повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник.

"Кабінет Міністрів змінив порядок роботи транспорту в регіонах із "червоним" рівнем епідемічної небезпеки. Уряд дав повноваження регіональним комісіям з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій самостійно ухвалювати рішення про карантинні обмеження у роботі громадського транспорту", - написав Поворозник на своїй сторінці у Facebook.

Він поінформував, що на засіданні постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА у понеділок ухвалили рішення не зупиняти роботу громадського транспорту столиці - і наземного, і метрополітену. При цьому громадський транспорт курсуватиме з наповненістю не більше ніж 50% місць, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу та визначених у реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

"Наголошую на необхідності неухильного дотримання пасажирами протиепідемічних правил - маскового режиму та соціальної дистанції", - сказав Поворозник.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА