10:03 23.03.2021

Безкоштовне тестування на COVID-19 на КПВВ пройшли майже 6 тис. громадян - Мінреінтеграції

1 хв читати
Безкоштовне тестування на COVID-19 на КПВВ пройшли майже 6 тис. громадян - Мінреінтеграції

Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомило, що з 15 січня безкоштовне тестування на COVID-19 на КПВВ пройшли 5,8 тис. громадян.

"Завдяки спільній роботі з Міністерством охорони здоров'я з 15 січня було запроваджено експрес-тестування на коронавірус на КПВВ. До минулого тижня тестування проводилось на трьох КПВВ - "Чонгар", "Каланчак" і "Новотроїцьке". Але з минулого тижня безкоштовні експрес-тести доступні тепер і для громадян, які прямують на територію вільної України через КПВВ "Станиця Луганська". За ці майже півтора місяця, станом на сьогоднішній ранок, послугою безкоштовного тестування скористалися 5 794 наші громадянина, які прямували з тимчасово окупованих до підконтрольних уряду територій України", - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

Зокрема, з січня такою опцією скористалися 2 278 людей на КПВВ "Чонгар", 2 260 - на КПВВ "Каланчак", 1 069 - на КПВВ "Новотроїцьке", 187 - КПВВ "Станиця Луганська". З усіх результатів виявлено два позитивні.

Зазначено, що для безкоштовного тестування громадяни мають лише завантажити мобільний застосунок "Вдома" на свій смартфон, і тестування буде доступне після перетину КПВВ у бік підконтрольної уряду території України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА