18:30 25.03.2021

На Івано-Франківщині викрили злочинне угруповання, що розкрадало нафту під виглядом технологічних послуг

1 хв читати
На Івано-Франківщині викрили злочинне угруповання, що розкрадало нафту під виглядом технологічних послуг

На Прикарпатті поліція викрила учасників злочинного угруповання, які розкрадали паливно-мастильні матеріали, зокрема нафту, під виглядом надання офіційних технологічних послуг з очищення ємностей і вивезення відходів.

Як повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, викрадене зловмисники збували через підконтрольні мережі АЗС в обхід будь-яких податкових платежів.

"За участю спецпідрозділу КОРД поліцейські провели понад 30 санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів, на підприємствах і в транспортних засобах", - зазначено в повідомленні.

Під час обшуків було вилучено документи, що підтверджують протиправний збут викраденої продукції, "чорнові" записи й журнали, понад 900 тонн сировини, 100 бочок із нафтопродуктами місткістю по 180 л кожна, обладнання для перекачування нафтопродуктів, вантажні автомобілі з заповненими сировиною цистернами об'ємом більше ніж 70 тонн.

Вирішується питання про накладення арешту на майно і призначення відповідних експертиз. Після проведення необхідних слідчо-оперативних заходів ключовим фігурантам буде повідомлено про підозру.

Досудове розслідування проводиться за ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

За попередніми підрахунками, сума збитків, завданих державі діями учасників угруповання, сягає 2 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА