07:38 27.03.2021

Одним із загиблих на Донбасі був підполковник Сергій Коваль

1 хв читати
Одним із загиблих на Донбасі був підполковник Сергій Коваль

У п'ятницю поблизу населеного пункту Шуми на Донбасі загинув підполковник Сергій Коваль, який служив у 143-му Центрі розмінування, повідомила прес-служба Військової частини А2641.

"Із сумом повідомляємо, що сьогодні в районі проведення операції Об'єднаних сил, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України героїчно загинув наш побратим - підполковник Коваль Сергій Васильович", - сказано в повідомленні на сторінці частини в п'ятницю ввечері.

Коваль був випускником Кам'янець-Подільського військово-інженерного інституту. Службу в армії він почав зі звання командира взводу розмінування і дослужився до командира загону пошуку і знешкодження саморобних вибухових пристроїв.

Зазначається, що Коваль мав досвід участі в миротворчих операціях. "Неодноразово нагороджувався відомчими нагородами та нагородами", - зазначили в Військовій частині.

Як повідомлялося, четверо військовослужбовців ЗС України загинули і двоє отримали поранення в результаті обстрілу з боку російських найманців в районі с. Шуми Торецької міськради Донецької області 26 березня.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА