14:15 29.03.2021

Зеленський заявив про необхідність розробки системи "паспортів вакцинації"

1 хв читати
Зеленський заявив про необхідність розробки системи "паспортів вакцинації"

Президент України Володимир Зеленський заявив про необхідність розробки в Україні системи "паспортів вакцинації" за прикладом країн Європейського Союзу, США та Ізраїлю, повідомляється на сайті глави держави.

"Ці "паспорти" вже розробляються і країнами Європейського Союзу, і США, і Швейцарією, й Ізраїлем - тобто багатьма розвиненими країнами, які активно працюють над створенням колективного імунітету проти коронавірусу. Нам теж треба розробити свою систему відповідної "паспортизації", - наводить слова Зеленського його прес-служба за підсумками селекторної наради щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби.

Глава держави також додав, що "для стримування поширення коронавірусної хвороби в Україні необхідно охопити 70% дорослого населення щепленнями проти COVID-19".

За словами віце-прем'єр-міністра - міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, "Міністерство охорони здоров'я та Міністерство цифрової трансформації стежать за якістю даних у реєстрі вакцинованих, що дасть змогу відображати "паспорти вакцинації", коли це буде необхідно".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА