20:09 29.03.2021

НАЗК розпочало перевірку декларацій деяких топ-чиновників і суддів вищих судів

1 хв читати
НАЗК розпочало перевірку декларацій деяких топ-чиновників і суддів вищих судів

Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку ще 74 податкових декларацій за 2020 рік, поданих топ-чиновниками і суддями вищих судів України, повідомляє прес-служба НАЗК у понеділок.

Зазначається, що відомство розпочало перевірку декларацій міністра соціальної політики Марини Лазебної, голови Державної аудиторської служби України Геннадія Пліса, заступника міністра фінансів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Олександра Грубіяна, заступника міністра молоді та спорту з питань європейської інтеграції Андрія Чеснокова тощо.

Крім того, співробітники НАЗК розпочали перевірку декларацій 22 народних депутатів і 19 суддів, які працюють у Конституційному, Вищому антикорупційного та Верховному судах.

"Поміж 74 декларацій три НАЗК взяло у повну перевірку на підставі інформації про можливе недостовірне декларування, отриманої від громадян, журналістів та інших джерел", - додають у прес-службі.

Там уточнюють, що з початку 2021 року співробітники НАЗК розпочали перевірку вже більше ніж 250 декларацій українських топ-чиновників і суддів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА