19:17 09.04.2021

"Укрзалізниця" відновлює продаж квитків в Івано-Франківську область, а в Харківській поки що припиняти не буде

2 хв читати
"Укрзалізниця" відновлює продаж квитків в Івано-Франківську область, а в Харківській поки що припиняти не буде

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) відновлює продаж залізничних квитків в Івано-Франківську область у зв'язку з віднесенням її до "жовтої" зони протиепідемічних заходів з 10 квітня, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

"Висадка/посадка пасажирів на станціях Івано-Франківської області також буде вирішена", - написав Криклій у своєму Telegram-каналі в п'ятницю.

Також він зазначив, що продаж квитків на поїзди далекого прямування в Харківській області поки що обмежуватися не буде, проте таке рішення може бути прийнято на наступному тижні через рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо віднесення області до "червоної" зоні епідемічної небезпеки.

"Протягом тижня разом із Мінінфраструктури та МОЗ Укрзалізниця надасть пропозиції щодо організації перевезень у регіоні. До того поїзди далекого прямування на Харківщині будуть курсувати без змін, а продаж квитків і висадка/посадка пасажирів не буде обмежуватися. Про введення обмежень і їх характер УЗ повідомить додатково", - написав міністр.

За словами Криклія, в "червоній" зоні для поїздів далекого прямування залишаються Чернівецька, Житомирська та Закарпатська області, проте позитивна динаміка в останній дозволяє очікувати її виходу з "червоної" зони найближчими днями.

Як повідомлялося, рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення Covid-19 і відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи застосовуються на території Харківської області з 11 квітня і скасовуються на території Івано-Франківської області з 10 квітня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА