15:45 12.04.2021

У Києві затримали наркоторгівців із партією речовин на суму близько 11 млн грн

1 хв читати
У Києві затримали наркоторгівців із партією речовин на суму близько 11 млн грн

Правоохоронці затримали групу з трьох наркоторгівців, які збували наркотичні речовини на території Києва й Одеси, повідомляє прес-служба поліції столиці.

"Ми провели три санкціоновані обшуки за місцями проживання і в автомобілі фігурантів, де виявили та вилучили 14 поліетиленових пакетів із речовиною, схожою на кокаїн, два пакети з речовинами білого та зеленого кольору, 24 пакети з пігулками жовтого, синього, рожевого та коричневого кольору. За цінами чорного ринку вартість вилученого становить близько 11 млн грн. Усі заборонені речовини направили на проведення відповідних експертиз", - повідомив тимчасовий виконувач обов'язків голови Дніпровського управління поліції Леонід Курята.

Він уточнив, що затримані - раніше не судимі 46-річний киянин, а також 33-річний і 22-річний уродженці Одеси. Всім трьом повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичних засобів, психотропних речовин в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Двом одеситам суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, киянину – цілодобовий домашній арешт. За скоєне їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА