13:19 14.04.2021

Працівникам освіти, залученим до проведення ЗНО-2021, зроблять щеплення вакциною CoronaVac

1 хв читати
Працівникам освіти, залученим до проведення ЗНО-2021, зроблять щеплення вакциною CoronaVac

Працівників освіти, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у 2021 році, за їхнім бажанням прищеплюватимуть вакциною CoronaVac проти COVID-19, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

"Проведення зовнішнього незалежного оцінювання з дотриманням заходів безпеки є важливим та необхідним етапом для початку вступної кампанії 2021 року. Дякую своїм колегам із Міністерства охорони здоров'я за те, що підтримали позицію щодо першочергової вакцинації освітян та працівників, які залучені до проведення ЗНО. Хочу наголосити, що вакцинація відбуватиметься добровільно. Наше основне завдання - організація безпечних умов для проходження тестування", - заявив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Зазначено, що мобільні бригади з імунізації вакцинуватимуть педагогів організовано. За координацію процесів, формування списків охочих вакцинуватися і планування графіка виїздів мобільних бригад відповідають регіональні координатори з вакцинації.

Працівники освіти, які залучені до ЗНО та хочуть вакцинуватися, можуть звертатися до структурних підрозділів з питань освіти обласних державних адміністрацій. Ті, у свою чергу, узагальнять списки та передадуть їх регіональним координаторам з вакцинації для подальшого детального планування.

"Через 28 днів після щеплення першою дозою працівників сфери освіти, які матимуть бажання прищеплюватися, вакцинують другою дозою з тієї ж партії вакцин CoronaVac. Тобто за кожною особою, щепленою першою дозою, буде зарезервована друга доза з цієї ж партії", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА