08:51 30.04.2021

Президент Киргизстану висловив співчуття родичам загиблих під час конфлікту на кордоні з Таджикистаном

1 хв читати
Президент Киргизстану висловив співчуття родичам загиблих під час конфлікту на кордоні з Таджикистаном

Президент Киргизії Садир Жапаров висловив співчуття родичам загиблих під час конфлікту на кордоні з Таджикистаном, повідомляє прес-служба глави держави в п'ятницю.

"Президент Садир Жапаров висловив співчуття сім'ям, рідним і близьким загиблих під час подій на киргизько-таджицькій ділянці державного кордону в Баткенській області", - йдеться в повідомленні.

"Вся країна тужить разом із киргизами, що втратили своїх близьких під час останніх прикордонних подій в Баткенській області. Бажаю якнайшвидшого одужання громадянам, які отримали поранення. З боку держави всім постраждалим буде надана всебічна підтримка", - заявив Жапаров, якого цитує прес-служба.

Ситуація на кордоні Киргизстану та Таджикистану загострилася минулого четверга, між військовими двох країн виникла перестрілка. Обидві сторони звинуватили одна одну в ескалації напруженості.

Незважаючи на заяви влади про досягнення домовленостей про припинення вогню, очевидці на місцях повідомляють про перестрілки на кордоні Киргизстану та Таджикистану, про підпали і пожежі в селах Киргизстану і стягування військової техніки.

За останніми даними МОЗ Киргизстану, кількість постраждалих досягла 134 людини, 13 загинули.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА