09:45 30.04.2021

На Кіровоградщині викрили на хабарництві чиновника "Укртрансбезпеки"

1 хв читати
На Кіровоградщині викрили на хабарництві чиновника "Укртрансбезпеки"

Співробітники Державного бюро розслідувань припинили незаконну діяльність посадових осіб Центрального міжрегіонального управління "Укртрансбезпеки" у Кіровоградській області, які протягом 2020-2021 років систематично вимагали та отримували неправомірну вигоду від представників комерційних структур, що займаються перевезенням пасажирів і вантажів.

"Слідчі задокументували факти вимагання хабарів одним із керівників Центрального міжрегіонального управління "Укртрансбезпеки" в Кіровоградській області. За попередньою інформацією, він, залучивши підлеглих працівників, налагодив механізм щомісячного отримання грошей за нестворення перешкод у господарській діяльності підприємства і нескладання протоколів про адміністративні порушення", - повідомляє прес-служба ДБР.

У четвер, 29 квітня, чиновника затримали після одержання неправомірної вигоди від представника одного з підприємств. Предмет хабара було вилучено.

Вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України та встановлюють коло осіб, причетних до скоєння зазначеного злочину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА