15:45 05.05.2021

Чиновника концерну "Військторгсервіс" узяли під варту за отримання хабара за передання майна

1 хв читати
Чиновника концерну "Військторгсервіс" узяли під варту за отримання хабара за передання майна

Під процесуальним керівництвом Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону повідомлено про підозру виконувачу обов'язків начальника філії "Південна" концерну "Військторгсервіс" за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Як повідомляє Офіс генпрокурора України в середу, чиновник, використовуючи службове становище, вимагав та отримав неправомірну вигоду за підготовку і підписання документів для передання об'єкта нерухомості, розташованого в м. Одесі, представнику групи приватних підприємців, а також подальше сприяння в перереєстрації права власності на зазначене майно в декілька етапів.

Наголошується, що за $40 тисяч США він від імені філії "Південна" концерну "Військторгсервіс" особисто підготував і підписав договір із підприємцем.

"Наразі Київський районний суд м. Одеси обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 20 млн грн", - ідеться в повідомленні ОГПУ.

У ньому наголошується, що викриття чиновника здійснювали прокурори спільно зі слідчими Слідчого Управління Головного управління Нацполіції в Одеській області та оперативними співробітниками Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА