16:19 12.05.2021

Відвідувачів фестивалю Leopolis Jazz Fest тестуватимуть на коронавірус - організатори

1 хв читати
Відвідувачів фестивалю Leopolis Jazz Fest тестуватимуть на коронавірус - організатори

Міжнародний фестиваль Leopolis Jazz Fest відбудеться у Львові 24-28 червня цього року з дотриманням карантинних заходів, повідомила виконавчий директор фестивалю Наталія Горбачевська.

"Ми зменшуватимемо кількість гостей удвічі, всіх тестуватимемо і робитимемо акцент на онлайн-трансляціях, щоб велика кількість людей змогла подивитися концерти дистанційно. Цього року до фестивалю готуються не лише організатори, а й глядачі: всім треба буде прийти завчасно, пройти тест на коронавірус, а глядачам у пікнікових зонах потрібно буде попередньо зареєструватися", - сказала Горбачевська на прес-конференції в середу.

За її словами, кількість глядачів у партері та пікнікових зонах скоротять наполовину. Тестування на COVID-19 стосуватиметься всіх гостей, які купили квитки на концерти фестивалю. Також тестування проходитимуть музиканти, члени оргкомітету та підрядних організацій. У разі позитивного тесту або підвищеної температури глядачів не допускатимуть до концертних зон, а організатори обіцяють повернути гроші за квиток.

Як повідомив арт-директор фестивалю Олексій Коган, хедлайнерами фестивалю цього року стануть британський співак Seal, американські виконавці Кріс Ботті, Камасі Вашингтон, Вінтон Марсаліс, а також ізраїльський музикант Авішай Коен.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА