16:50 12.05.2021

Медведчук прибув до Офісу генпрокурора для ознайомлення з підозрою

2 хв читати
Медведчук прибув до Офісу генпрокурора для ознайомлення з підозрою

Народний депутат України (фракція "Опозиційна платформа - За життя") Віктор Медведчук приїхав у середу до Офісу генерального прокурора, заявляє, що з підозрою ще не ознайомлений, а переховуватися від слідства не має наміру.

"Іду до Генеральної прокуратури. Почув, що мене викликають", - сказав він журналістам у середу.

Він зазначив, що поки що не може коментувати підозру за трьома епізодами, оскільки підозру йому ще не вручали: "Я не можу коментувати щодо родовищ і передачі інформації... Підозру не читав, мені її не вручали. Поки що не можу говорити", - сказав Медведчук.

Нардеп назвав кримінальне переслідування "дією, спрямованою в порядку політичних репресій".

Медведчук також повідомив, що на слідчі дії до Офісу генпрокурора з ним йдуть адвокати.

"Мене не було в Києві... Коли дізналися, що відбуваються обшуки... з ранку виїхали і повернулися до Києва", - розповів він.

При цьому депутат запевнив: "Я не збираюся переховуватися, я готовий захищатися, тому що не відчуваю своєї провини".

Відповідаючи на запитання про те, чи готовий до того, що стосовно нього буде обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, він сказав: "Звісно, я готовий".

Як повідомлялося, 11 травня народним депутатам України фракції "Опозиційна платформа - За життя" Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку було повідомлено про підозру в державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів в окупованому РФ Криму.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА