07:23 13.05.2021

Байден заявив про необхідність перейти до вакцинації підлітків від 12 років

2 хв читати
Байден заявив про необхідність перейти до вакцинації підлітків від 12 років

Президент США Джо Байден у середу заявив про необхідність приступити до вакцинації від COVID-19 підлітків старше 12 років у країні і закликав батьків відвезти дітей на щеплення.

"Я закликаю їх батьків відвезти їх до центрів вакцинації ... Ми знаємо, що діти віком від 12 років і старше знаходяться в зоні ризику зараження COVID-19, близько 3 млн випадків заражень - це діти до 17 років, підлітки можуть поширювати вірус між своїми друзями, батьками і бабусями з дідусями. А тепер вакцина схвалена для віку від 12 років і старше, і я закликаю батьків гарантувати те, що їхня дитина отримає щеплення", - сказав він, виступаючи перед журналістами в Білому домі.

Байден зазначив, що вакцина в США - безкоштовна, ефективна і безпечна, і тому він сподівається, що американці вакцинують своїх дітей.

Говорячи про ситуацію з коронавірусом у США, президент зазначив, що бачить все більше приводів для оптимізму.

Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) схвалило використання вакцини проти коронавірусу Pfizer-BioNTech для підлітків віком від 12 до 15 років.

Pfizer планує запросити дозвіл на екстрене використання своєї вакцини COVID-19 для дітей віком від 2 до 11 років у вересні.

Вакцина Pfizer сьогодні дозволена для всіх осіб віком 16 років і старше. Дві інші вакцини, представлені на ринку в США, від Moderna і Johnson & Johnson, дозволені тільки для дорослих.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА