06:55 15.05.2021

Функціонування КШЕ вимагає фандрайзингу в $1 млн на рік

1 хв читати
Функціонування КШЕ вимагає фандрайзингу в $1 млн на рік

Функціонування Київської школи економіки (КШЕ) разом із бакалаврськими програмами вимагає фандрайзингу в $1 млн, для виконання плану з масштабування ще в 10 раз потрібно залучити $ 30-50 млн, повідомив почесний президент школи Тимофій Милованов.

"Щоб функціонувати з бакалаврату, нам потрібен $1 млн на рік. Для масштабування в 10 разів потрібно буде залучити від $30 млн до $50 млн", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Ці кошти дозволять побудувати кілька приміщень, створити кафедри з відповідним обладнанням, залучити викладачів, пояснив президент КШЕ.

За словами Милованова, з 2016 до 2021 року кількість студентів збільшилася в 10 разів. Дотепер у школі навчається до 300 студентів, не беручи до уваги професійних програм. До того ж, навчальний заклад у наступні 5-10 років планує масштабуватися ще в 10 разів.

"Коли у нас буде зрозумілий, хороший бакалавріат - до тисячі людей легко наростити, оскільки якість вищої освіти в Україні низька, за винятком декількох топових вузів", - зазначив Милованов.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА