07:33 15.05.2021

Ізраїль продовжує завдавати ударів по об'єктах і бойовиках ХАМАС

1 хв читати
Ізраїль продовжує завдавати ударів по об'єктах і бойовиках ХАМАС

Ізраїльська армія повідомила, що за останні кілька годин нею на території сектора Гази знищено офіс військової розвідки ХАМАС, пускові установки ракет класу "земля-земля", дві групи бойовиків.

У повідомленні, розміщеному в армійському Twitter, зазначається, що з початку загострення обстановки в понеділок бойове крило ХАМАС випустило по ізраїльській території понад 2 тис. ракет.

"ХАМАС розплачується за свій терор", - наголосила прес-служба.

Про готовність Ізраїлю почати нові дії проти бойовиків ХАМАС заявив начальник генерального штабу армії оборони Ізраїлю Авів Кохаві.

"ХАМАС зробив серйозну помилку, коли вирішив атакувати Ізраїль. Армія Ізраїлю відповідає, діючи відповідно до раніше підготовленого плану. У нас у запасі є ще низка дій, які ми готові зробити в подальшому", - сказав він під час зустрічі з військовими - операторами системи протиповітряної оборони "Залізний купол" на півдні Ізраїлю.

Водночас, прес-служба повідомила, що ХАМАС "навмисно розташовує свою терористичну інфраструктуру в районах проживання цивільного населення, армія оборони Ізраїлю вживає всіх можливих заходів обережності, щоб не завдати шкоди мирним жителям".

За даними ЗМІ, в результаті атак ізраїльтян в Газі загинули 126 палестинців, з них - 34 дитини. В Ізраїлі в результаті ракетного обстрілу загинули семеро людей, серед яких двоє дітей.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА