20:14 25.05.2021

ЗНО з англійської мови складали понад 120 тис. осіб

2 хв читати
ЗНО з англійської мови складали понад 120 тис. осіб

У тестуванні основної сесії Зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови, яке відбулося у вівторок, 25 травня, взяли участь 129 073 людини, що становить 88,2% від загальної кількості зареєстрованих, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України з посиланням на дані Українського центру оцінювання якості освіти.

"Найбільшу явку учасників на пункти тестування з-поміж регіонів – 91,12% – зафіксовано у Тернопільській області, найменшу – 82,95% – у Чернівецькій", - зазначається в повідомленні.

Крім того, 60 учасників ЗНО не були допущені до пунктів тестування через запізнення, відсутність документа, що посвідчує особу, п'ятеро – через виявлені в них ознаки ГРЗ. Ще 78 учасників припинили роботу над тестом достроково через порушення процедури проведення ЗНО. Дотримання процедури тестування контролювали 68 громадських спостерігачів.

Результати тестування буде оголошено до 18 червня.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії ЗНО через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії. Для цього необхідно упродовж 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, в якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву. Докладніше про умови участі у додатковій сесії – у відповідному розділі сайту УЦОЯО.

Наступне тестування основної сесії ЗНО-2021 - з математики/математики (завдання рівня стандарту) - відбудеться 28 травня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА