14:39 03.06.2021

У МВЦ змінили процес вакцинації киян для зменшення черг

2 хв читати
У МВЦ змінили процес вакцинації киян для зменшення черг

Процес вакцинації від COVID-19 киян, який відбувається у столичному Міжнародному виставковому центрі (МВЦ), буде змінений із метою мінімізації черг у найближчі вихідні, повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Як повідомляє прес-служба міськадміністрації у четвер, для оптимізації процесу вакцинації у виставковому центрі ухвалено рішення про розділення потоків киян, які прийдуть на щеплення.

"Перший - для тих, кому подзвонили та запросили на конкретний час. Другий - для тих, хто також записаний у "Дії", але такого запрошення поки що не отримав. Такі громадяни можуть або дочекатися виклику, або вакцинуватися в порядку "живої черги", - пояснив Поворозник.

Запрошені повинні будуть показати СМС-повідомлення з датою, часом і номером вакцинальної бригади. У разі запізнення у запрошених залишається можливість вакцинуватися в порядку "живої черги".

"Зважаючи на досвід попередніх вихідних, охочих зробити щеплення від COVID-19 серед зареєстрованих у мобільному застосунку "Дія" виявилося більше, ніж тих, які дали попередню згоду під час запрошень... телефоном. Із майже 7 тисяч киян підтвердили бажання вакцинуватися лише 560 осіб. З одного боку така активність киян радує відповідальним ставленням до імунопрофілактики. Але з іншого - хочеться максимально скоротити час очікування у чергах", - пояснив Поворозник.

Вхід до Центру вакцинації у МВЦ 5 і 6 червня буде відкритий із 10:00 до 17:30. Адреса: просп. Броварський, 15 (корпус 4, вхід 4-А).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА