15:10 17.06.2021

Прокуратура та ДФС проводять обшуки в офісі "Київавтодору"

2 хв читати
Прокуратура та ДФС проводять обшуки в офісі "Київавтодору"

Київська міська прокуратура спільно з ГУ Державної фіскальної служби в м. Києві проводять обшуки в службових приміщеннях комунальної корпорації "Київавтодор" у справі про ухилення від сплати податків під час проведення робіт із реконструкції та ремонту шляхопроводів на суму понад 30 млн грн.

Як повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, підрядна організація, яка проводила у 2019-2020 роках роботи з будівництва та реконструкції мостів та шляхопроводів у м. Києві, зокрема шляхопроводу на перетині проспектів Комарова та Леся Курбаса над залізницею Київ-Волинський-Святошино на суму 413 млн грн, зазначала в документації субпідрядників із ознаками фіктивності.

"Зазначена підрядна організація, діючи у змові зі службовими особами КК "Київавтодор", зазначала у фінансовій документації реквізити підприємств із ознаками фіктивності, залучених нібито для виконання субпідрядних робіт, що дало змогу ухилитись від сплати податків в особливо великих розмірах та завищити реальну вартість ремонтних робіт", - зазначено в повідомленні.

17 червня на підставі постанови суду за адресою офісних приміщень "Київавтодору" розпочато обшуки з метою пошуку первинних фінансових документів і фіксації відомостей про обставини скоєння кримінальних злочинів.

Як повідомлялося, 12 травня у приміщеннях "Київавтодору" співробітники ДФС проводили обшуки в рамках досудового розслідування кримінального провадження за підозрою в нанесенні службовою особою компанії збитків державі у великих розмірах через перевищення повноважень. Слідчі органи виявили, що зазначена посадова особа отримала неправомірну винагороду за те, що сприяла комерційній компанії у виграші публічних торгів у 2019-2020 роках щодо відновлення дорожньої інфраструктури. Загальна сума виграних тендерів за цей період становить 1,9 млрд грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

Окупанти обстріляли ферму на Харківщині, постраждав мирний житель

До складу нового пакета допомоги Україні увійдуть боєприпаси, системи боротьби з безпілотниками та допоміжне обладнання

Президент Польщі заявив про готовність надати військову допомогу Литві

Кличко: Пацієнтів і медперсонал лікарень на вулиці Богатирській вже евакуювали

У скоєній головою Броварської райадміністрації ДТП постраждали троє дорослих і дитина, чиновника буде звільнено

Коаліція "Рамштайн" за два роки зобов'язалася виділити понад $95 млрд на військову допомогу Україні

Бельгія може поставити Україні літаки F-16 цього року

Президент та перша леді у Славутичі відвідали гімназію та підприємство переселенців з Маріуполя

Глава Пентагону оголосив про виділення найбільшого пакета військової допомоги Україні - на $6 млрд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА