08:09 20.06.2021

Правоохоронці знову затримали раніше заарештовуваного кримінального авторитета на прізвисько "Дід"

2 хв читати
Правоохоронці знову затримали раніше заарештовуваного кримінального авторитета на прізвисько "Дід"

Правоохоронці в Києві знову затримали раніше заарештовуваного кримінального авторитета на прізвисько "Дід", якому раніше заборонили в'їзд в країну на п'ятирічний термін, повідомила прес-служба Національної поліції.

"18 червня, правоохоронці затримали "Діда" на підставі рішення суду. За його рішенням "авторитета" поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні з подальшим примусовим видворенням", - йдеться в повідомленні.

У поліції розповіли, що йдеться про 56-річного громадянина Вірменії, який має суттєві зв'язки з криміналітетом і відбував 12-річне покарання у виправних колоніях в Херсонській та Львівській областях - там мав статус так званого "смотрящего".

Як наголошується, в лютому 2019 року суд постановив його видворити за межі України. Однак через два місяці той повернувся в Україну, де його знову затримали. Вдруге його було видворено в серпні 2019 року із забороною в'їзду терміном на п'ять років.

"Змінивши ім'я, "Дід" повернувся в Україну літаком у жовтні 2019 року. Через кілька місяців правоохоронці викрили зловмисника", - розповіли в прес-службі.

Зазначається, що третє видворення зловмисника відбулося в липні 2020 го. Тоді йому заборонили в'їжджати в Україну до 2035 року. Однак і це не зупинило чоловіка від спроби вкотре прибути в державу для поширення свого злочинного впливу.

"Оперативники управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області та в місті Києві отримали інформацію про чергову спробу незаконного повернення "авторитета" в Україну через пункт пропуску Волинської митниці", - зазначили правоохоронці.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА