08:06 25.06.2021

З початку доби російські найманці тричі обстріляли українські позиції на Донбасі, без втрат

2 хв читати
З початку доби російські найманці тричі обстріляли українські позиції на Донбасі, без втрат

З початку поточної доби п'ятниці, 25 червня, російські найманці на Донбасі тричі відкривали вогонь по українських позиціях, без втрат. За минулу добу зафіксовано 14 порушень режиму тиші, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Станом на 7:00 ранку, 25 червня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Facebook у п'ятницю.

Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, ворог обстріляв військових ОС зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів.

Неподалік Золотого-4 російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а у Авдіївки - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"За минулу добу, 24 червня, зафіксовано 14 порушень. У результаті ворожого вогню один військовий отримав проникаючі осколкові поранення. Воїна доставлено до лікувального закладу. Стан пораненого - середньої тяжкості", - додали в зведенні.

Зокрема, у н.п. Новгородське ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру. Неподалік Південного найманці двічі обстрілювали українських військових з мінометів 120-го калібру. У селища Шуми застосовували 120-мм міномети. Поблизу Мар'їнки ворожі війська двічі відкривали вогонь зі 100-мм протитанкової гармати МТ-12 "Рапіра". У напрямку Старогнатівки російські найманці здійснювали обстріли зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім того, на Приазов'ї, неподалік Водяного, ворог обстрілював військових ОС з автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї. Поблизу Невельського найманці відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, а у Новотошківського - з мінометів 82-го калібру. У Красногорівки ворог обстрілював українські позиції з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. А недалеко від селища Піски російські найманці двічі обстрілювали українських бійців з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу н.п. Майорськ ворог здійснював дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

Джерело: https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/1145346725957942

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА