18:13 25.06.2021

"Укрзалізниця" доставить до столиці пасажирів, які відстали від поїзда Івано-Франківськ – Київ, буде проведено перевірку

1 хв читати
"Укрзалізниця" доставить до столиці пасажирів, які відстали від поїзда Івано-Франківськ – Київ, буде проведено перевірку

"Укрзалізниця" виконає службову перевірку ситуації, що сталася з пасажирами поїзда №750 Івано-Франківськ - Київ, повідомляється на сайті "УЗ" у п'ятницю.

"Компанія вживає всіх заходів, щоб пасажирів, які залишилися у Львові, доставили до місць призначення з найменшою затримкою. "Укрзалізниця" просить пасажирів, які відстали від рейсу (в цьому або в інших випадках), звертатися завжди до чергового по вокзалу - і буде знайдено швидке рішення. Всі пасажири будуть пересаджені в інші поїзди", - наголошується в повідомленні.

За даними "УЗ", чотири пасажири вже прямують до Києва іншими рейсами. Ще трьох пасажирів пересадять на найближчий рейс №716 Львів - Київ.

Речі пасажирів доправлять до Києва і зберігатимуть на вокзалі, доки їх не заберуть власники.

Поїзд №750 Івано-Франківськ - Київ затримався у Львові через технічні причини, оскільки очікував рейс із Відня, який відставав від графіка на території Австрії.

"На вокзалі пасажирам було оголошено орієнтовний час затримки поїзда. У таких випадках пасажири мали перебувати поблизу поїзда, адже час затримки може змінитися. Інформацію, поширену в соціальних мережах і ЗМІ щодо дій провідника, який повідомив пасажирам, що вони можуть годину "гуляти містом", буде перевірено", - наголосили в "Укрзалізниці".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА