12:20 07.07.2021

У Києві введено спецоперацію із затримання чоловіка, який поранив поліцейського та цивільного

2 хв читати
У Києві введено спецоперацію із затримання чоловіка, який поранив поліцейського та цивільного

У Києві у квартирі на проспекті Голосіївському сталася стрілянина, внаслідок якої було поранено поліцейського і цивільного, стрілок закрився в приміщенні, повідомив начальник поліції столиці Андрій Крищенко.

"Наразі в столиці введено спеціальну поліцейську операцію із затримання зловмисника. Постраждалим надають необхідну медичну допомогу. Вживаються всі заходи, спрямовані на затримання правопорушника. Задіяні спецназівці", - наводить слова Крищенка, який перебуває на місці події, відділ комунікації поліції Києва.

У поліції розповіли, що за попередньою інформацією, в квартирі на проспекті Голосіївському стався конфлікт. Власник приміщення вистрілив із мисливської рушниці в напрямку поліцейських, внаслідок події поліцейський дістав вогнепального поранення руки, а інша людина - поранення в обличчя.

"Після цього зловмисник закрився в зазначеній квартирі", - йдеться в повідомленні.

Водночас стрілок вийшов на зв'язок із журналістами і телефоном повідомив, що не може відкрити вхідних дверей квартири, оскільки вони були пошкоджені під час штурму раніше. "Я фізично їх не можу відкрити", - сказав він, додавши, що повідомив про це правоохоронцям.

Він також повідомив, що штурм квартири відновився. Далі було чутно, як він кричить штурмувальникам квартири: "Хлопці, зупиніться, прошу вас!... Приїхали адвокати, вони все зроблять, що потрібно".

На місці перебуває чоловік сестри стрілка Дмитро. Він повідомив, що його родич перебуває у власній квартирі, щодо якої тривають судові розгляди. За словами Дмитра, квартиру було виставлено на продаж у системі "СЕТАМ" незаконно, коли не працювали суди під час локдауну". "Квартиру було продано, після цього було подано позов про оскарження, виграно два суди з нашого боку, ну а далі тільки адвокат може точно сказати, як там справи", - розповів він. Водночас власнику квартири не було надано жодних законних підстав для проникнення у житло сторонніх осіб, стверджує родич стрілка.

За словами родича, у того є зареєстрована мисливська зброя, незаконного у квартирі нічого немає. Відеокамери зафіксували приблизно сім-вісім осіб у чорному, які намагалися штурмувати квартиру раніше.

Пряму трансляцію з місця подій вів телеканал "Украіна24".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ вивела в Чорне море підводний ракетоносець

Росіяни продовжують обстрілювати Херсонську громаду, одна людина загинула, троє поранені

Служба зовнішньої розвідки має бути більш активною

Міноборони України ініціювало законодавче визначення поняття "кібервійна"

У Запоріжжі ще 24 освітні заклади перейдуть на змішану форму з 1 квітня

Сирський обговорив із головою Об'єднаного комітету начштабів США Брауном потреби ЗСУ та стратегічні питання

Українська авіація за добу завдала ударів по 14 місцях скупчення окупантів та їхньої техніки

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 77 авіаударів по Україні, обстріляли близько 100 міст і сіл

Житель Вовчанська загинув унаслідок пожежі, спричиненої ворожим обстрілом

Генштаб: ЗС України відбили за добу на новопавлівському напрямку 13 атак окупантів, на бахмутському - 11

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА