20:21 12.07.2021

У Новоград-Волинському госпіталізували дитину з вогнепальним пораненням у спину, поліція почала розслідування

1 хв читати
У Новоград-Волинському госпіталізували дитину з вогнепальним пораненням у спину, поліція почала розслідування

У Новоград-Волинському Житомирської області в понеділок, 12 липня, була госпіталізована 9-річна дитина з наскрізним вогнепальним пораненням спини. За фактом розпочато кримінальне провадження, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Повідомлення про подію надійшло в поліцію о 14:30 від медиків. Пораненого хлопчика у важкому стані відразу госпіталізували до реанімаційного відділення, де медики надають необхідну допомогу. До лікарні негайно виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського районного відділу", - зазначається в повідомленні.

За попередніми даними, подія нібито сталася на березі місцевої річки, проте під час встановлення обставин ці відомості не підтвердилися. Поліцейські провели низку інших слідчо-розшукових заходів і в результаті невідкладного обшуку за місцем проживання пораненого хлопчика правоохоронці виявили докази того, що поранення дитини сталося в будинку.

"З місця події вилучено кулю калібром 9 мм та інші речові докази. Також зараз встановлено, що до заподіяння дитині вогнепального поранення причетний житель Києва, військовослужбовець, знайомий батька, який приїхав напередодні", - уточнюють правоохоронці.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА