09:33 16.07.2021

Від початку тижня в Україні потонула 51 особа, з яких 19 за останню добу - ДСНС

2 хв читати
Від початку тижня в Україні потонула 51 особа, з яких 19 за останню добу - ДСНС

Від початку цього тижня на українських водоймах загинула вже 51 людина, при цьому 19 із них потонули протягом останньої доби, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій у п'ятницю.

"Від початку цього тижня вода забрала життя 51 людини! Лише протягом останньої доби потонуло 19 осіб, серед яких одна дитина", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що, зокрема, 14 липня на річці Дніпро в Києві потонула людина. До місця події прибули рятувальники.

"Обстеживши орієнтовно 800 кв. м акваторії дна річки, рятувальники виявили тіло людини на відстані 20 метрів від берега на глибині 6 метрів. За допомогою водолазно-рятувального спорядження тіло людини, яка потонула, було піднято на поверхню води і доставлено на берег. Як виявилося, це був чоловік 1988 року народження. Причину трагічного випадку встановлюватимуть правоохоронці", - повідомляють у ДСНС.

Там зазначають, що на Луганщині в Лисичанську на р. Сіверський Донець під час купання в необладнаному місці потонула дівчинка 2011 року народження. Пошуки загиблої результатів не дали, тож рятувальники продовжать їх із залученням водолазів.

"На Сумщині в Шостці рятувальників залучали до вилучення з місцевого ставка тіла загиблого чоловіка. Цього ж дня в с. Погребки Шосткинського району працівники поліції з р. Десна підняли на поверхню тіло жінки. Обставини загибелі людей з'ясовують правоохоронці", - наголошують рятувальники.

Вони закликають громадян бути обережними та дотримуватись правил безпеки під час перебування поблизу водойм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА