07:26 20.07.2021

Кримінальну справу порушили за фактом масової ДТП під Севастополем

1 хв читати
Кримінальну справу порушили за фактом масової ДТП під Севастополем

Обставини аварії за участю вантажного і п'яти легкових автомобілів у Севастополі, в якій є жертви і поранені, з'ясують у рамках кримінальної справи, повідомили журналістам у головному слідчому управлінні СКР РФ в Криму і Севастополі.

Справу відкрито за ч.5 ст. 264 КК РФ (порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело з необережності до смерті двох або більше осіб).

"У результаті автокатастрофи загинули водій КамАЗ і чотири пасажири Renault: водій, його дружина, їх діти - 18-річна дочка і 15-річний син. Особи загиблих встановлено", - йдеться в прес-релізі.

Найближчим часом призначать низку експертиз для встановлення обставин трагедії і подій, що їм передують.

Прокуратура Севастополя раніше повідомила, що контролює хід процесуальної перевірки та надасть оцінку "дотримання законодавства в діяльності транспортної компанії", яка є власником вантажівки.

"Висловлюю глибокі співчуття рідним загиблих. Після з'ясування осіб усіх загиблих і постраждалих буде організовано роботу з родичами і надано необхідну допомогу", - цитує прес-служба уряду Севастополя губернатора міста Михайла Развожаєва.

Як повідомлялося, аварія сталася в понеділок увечері на дорозі Ялта-Севастополь, поблизу гори Гасфорта. Вантажівка зіткнулася з легковиками Mercedes і Daewoo, потім - з Renault, протягнувши його приблизно 700 метрів, далі - з Hyundai і Nissan, після чого врізалася в огорожу і з'їхала з траси в ліс.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА