13:06 20.07.2021

У Києві затримали жінку, яка пограбувала банк та кинула "коктейль Молотова" - поліція

1 хв читати
У Києві затримали жінку, яка пограбувала банк та кинула "коктейль Молотова" - поліція

Поліція столиці затримала жінку, яка у вівторок пограбувала банк в Оболонському районі Києва, повідомило агентству джерело в правоохоронних органах.

"Жінку, яка зайшла до відділення банку на вул. Автозаводській, кинула "коктейль Молотова" та відібрала під погрозою пістолета гроші, затримали", - сказав співрозмовник агентства "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Пізніше відділ комунікації поліції Києва розповів, що жінка зайшла до приміщення та кинула підпалену пляшку з рідиною, а потім під погрозою пістолета вимагала гроші, працівники банку виконали її вимогу, але на виході з будівлі її очікували співробітники поліції. Також було введено спеціальну поліцейську операцію.

"На місці правоохоронці попередньо встановили, що до приміщення банку увійшла невідома та кинула підпалену пляшку з рідиною, а потім почала погрожувати зброєю та вимагати гроші. Працівники установи виконали її вимогу і негайно викликали поліцію, яка за декілька хвилин прибула на адресу і біля виходу затримала зловмисницю", - йдеться у повідомленні на сайті поліції.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, а на місці продовжують працювати правоохоронці, опитують свідків та спілкуються із затриманою.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА