20:04 20.07.2021

Поліція Чернігівської області затримала причетного до стрілянини на автомийці в Луцьку в 2018 році

2 хв читати
Поліція Чернігівської області затримала причетного до стрілянини на автомийці в Луцьку в 2018 році

У Чернігівській області поліцейські й прикордонники затримали чоловіка, який розшукувався у зв'язку зі стріляниною на автомийці в Луцьку в 2018 році, повідомляє прес-служба поліції області.

"Сьогодні в пункті пропуску "Сеньківка" прикордонники та поліцейські затримали 40-річного чоловіка, який причетний до стрілянини на автомийці в Луцьку понад два роки тому. Тоді у  результаті інциденту загинула одна людина, двоє отримали травми", - зазначається в повідомленні в соцмережі Facebook у вівторок.

До інциденту, який стався в листопаді 2018 року, були причетні 11 осіб, дев'ять з яких затримала поліція Волинської області. Затриманий став десятим підозрюваним.

Чоловікові інкримінують причетність до хуліганства. З ним зараз проводяться слідчі дії, після чого поліцейські Чернігівської області передадуть затриманого поліції Волинської області.

Досудове розслідування здійснюється за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ст. 15 (замах на вчинення злочину) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання за санкцією цих статей передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Як повідомлялося, 5 листопада 2018 року на автомийці на вулиці Набережній в Луцьку сталася стрілянина, в результаті чого одна людина загинула, ще двоє отримали поранення, а зловмисники втекли. Основною версією події поліція розглядала бандитські розборки двох груп із застосуванням вогнепальної і холодної зброї.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА