16:05 21.07.2021

ДФС викрила схему розкрадання коштів на ремонтах київських лікарень: здійснено обшуки в КП "Інженерний центр" і "Житлоінвестбуд-УКБ"

1 хв читати
ДФС викрила схему розкрадання коштів на ремонтах київських лікарень: здійснено обшуки в КП "Інженерний центр" і "Житлоінвестбуд-УКБ"

Співробітники Державної фіскальної служби України за підсумками обшуків у КП "Інженерний центр" встановили схему розкрадання коштів на ремонтах лікарень у Києві, повідомляє прес-служба ДФС.

"Податкова міліція провела обшуки в КП "Інженерний центр" та КП "Житлоінвестбуд-УКБ". За результатами обшуків в КП "Інженерний центр" виявлено та вилучено первинні фінансово-господарські документи, що підтверджують взаємовідносини з підприємствами, які залучалися для виконання ремонтних робіт, зокрема приміщень медичних закладів м. Києва. Досудовим розслідуванням встановлено афілійовану особу, яка має безпосередній вплив на розподіл бюджетних коштів КП "Інженерний центр" та КП "Житлоінвестбуд-УКБ". Також встановлено ряд підконтрольних СГД, за допомогою яких здійснювалося розкрадання бюджетних коштів", - зазначено в повідомленні в соцмережі Facebook.

Було встановлено, що підприємства-генпідрядники, у свою чергу, отримавши грошові кошти від комунальних підприємств, документально залучали підприємства з ознаками фіктивності для завищення вартості виконаних робіт і заниження сплати податків.

"Правоохоронці встановили, що в період 2020 року службові особи одного з товариств-субпідрядників, під час виконання робіт на замовлення генпідрядника, здійснювали фінансово-господарські відносини з підприємствами з ознаками фіктивності. Такими діями правопорушники вчинили умисне ухилення від сплати податків, а саме занизили податок на додану вартість на суму понад 12 млн грн", - зазначив голова ДФС Вадим Мельник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА