16:22 25.07.2021

З 26 липня ще в двох областях і двох містах України запрацюють камери фіксації порушення ПДР

2 хв читати

З 12:00 понеділка, 26 липня, на автомобільних дорогах Житомирської та Кіровоградської областей, а також у Кропивницькому та Харкові запрацюють камери фіксації правопорушень, які контролюватимуть дотримання правил дорожнього руху в автоматичному режимі, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Зазначається, що в Кіровоградській області камери працюватимуть на 248 км + 169 автодороги М-05 у напрямку Одеси (обмеження швидкості 110 км/год), а також на 253 км + 462 автодороги М-05 у напрямку Києва (обмеження швидкості 110 км/год).

У Житомирській області камери зароблять на 94 км + 461 автодороги М-06 у напрямку Києва; 94 км + 686 автодороги М-06 у напрямку Житомира; на 97 км + 297 автодороги М-06 у напрямку Києва; на 97 км + 627 автодороги М-06 у напрямку Житомира (обмеження швидкості на всіх ділянках - 110 км/год), а також на 158 км + 305 (с. Березівка, Житомирського р-ну) автодороги М-06 у напрямку м. Рівного (обмеження швидкості 50 км/год).

У Кропивницькому камери працюватимуть на вул. Яновського, 65, у напрямку вул. Ушакова (обмеження швидкості 50 км/год), вул. Холодноярська, 196, в напрямку вул. Короленка (обмеження швидкості 50 км/год), вул. Полтавська, 40, у напрямку вул. Дружби народів (обмеження швидкості 50 км/год).

У Харкові камери запрацюють на просп. Московському, 118, у напрямку вул. Соїча (обмеження швидкості 50 км/год).

"Зазначені місця розташування камер автофіксації обрали через велику кількість виявлених на них порушень швидкісного режиму, які призводили до аварійних ситуацій і ДТП із тяжкими наслідками", - наголошують у МВС.

Там уточнюють, що Кропивницький і Харків будуть другим і третім обласними центрами після Києва, в яких запрацюють камери автофіксації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА