18:26 26.07.2021

Російські найманці на Донбасі від початку доби 10 разів порушили режим тиші, поранено 7 українських військових

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі від початку доби 10 разів порушили режим тиші, поранено 7 українських військових

Російські найманці в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі від початку поточної доби, 26 липня, десять разів порушили режим припинення вогню, повідомляє штаб ООС у соцмережі Facebook.

У районі населеного пункту Водяне, що біля Донецька, противник вів вогонь із протитанкових ракетних комплексів і станкових протитанкових гранатометів, біля Авдіївки позиції підрозділів ОС були обстріляні зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу Причепилівки застосовувалися ручні протитанкові гранатомети.

У напрямку села Галицинівка застосовувалася артилерія калібру 122 мм, неподалік Опитного - міномети калібру 82 мм, біля Старогнатівки - артилерія калібру 122 мм і міномети калібрів 120 мм і 82 мм.

У районі населеного пункту Південне ворог вів вогонь з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів. Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, російські окупанти обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів.

Крім того, в Донецькій і Луганській областях зафіксовано прольоти двох ворожих безпілотних літальних апаратів типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

Унаслідок обстрілів четверо військовослужбовців отримали осколкові поранення, ще троє - бойові травми. Поранені перебувають у лікувальному закладі. Стан здоров'я одного військовослужбовця - важкий, одного - середньої тяжкості, п'ятьох - задовільний.

Підрозділи ОС відкривали вогонь у відповідь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА